amvp/go =

Annemarie van
Pruyssen grafischgrafisch
ontwerpontwerp && concept*concept*

OVER AMVP/GO

Conceptdenker (intern/extern/interim)(intern/extern/interim)

Art Director, creative lead, ontwerper, what’s in a name. Als conceptdenker ligt mijn kracht in het zoeken (en vinden) van de kernwaarde van een merk/bedrijf of ontwerpvraag. Het stellen van de juiste vragen, analyseren van identiteit en behoeftes om tot een passend creatief concept te komen. Het concept is leidend voor ontwerp en beeldstrategie. Zowel offline als online. De inhoud bepaalt altijd de vorm!

Ik werk op interim basis (intern/extern), als freelancer vanuit mijn studio in de Gruyter fabriek of als (tijdelijke) vaste kracht binnen een bedrijf.

& beeldmaker (intern/extern/interim)(intern/extern/interim)

Als ontwerper onderzoek ik graag verrassende invalshoeken, even buiten de lijntjes, of zelfs een nieuwe afslag. Het ontwikkelen van een visueel concept voor een nieuwe klant of het finetunen en bewaken van de visuele identiteit van je bedrijf. 

Ik werk graag en veel samen met marketing/communicatie partners, fotografen, webbouwers, animators, tekstschrijvers, drukkers & andere ontwerpers. Voor elk nieuw project zoek ik samen met de klant de juiste professionals om het beste eindresultaat te bereiken. Samenwerking is essentieel om elkaar te verstaan.

• Meedenken, analyseren van de merkidentiteit en behoeftes van klant/bedrijf.
• Vinden van de kernwaarde. Vertalen van ruwe ideëen naar een functioneel creatief concept en ontwerp.
• Ontwikkelen (& bewaken) van sterke, herkenbare beeldtaal/huisstijl, toepasbaar in talloze uitingsvormen.
• Samenbrengen en begeleiden van verschillende disciplines om elk project door de juiste mensen op de juiste plek in te vullen.

En natuurlijk een zeer grote liefde voor boeken/omslagen 

PuntDef.

Annemarie van Pruyssen en Janna van den Berg vormen samen PuntDef. Ervaren ontwerpers die samen elke vormgevingsvraag kunnen invullen. Juist omdat ontwerp en de toepassingen continu veranderen, is samenwerken voor ontwerpers steeds belangrijker: Eén bureau waar klanten hun vraag kunnen neerleggen en waar de ontwerpers die vanuit hun eigen kracht en expertise kunnen oppakken. Van creatief concept tot uitwerking in visuele identiteit en middelen.

Annemarie van Pruyssen

Grafisch Ontwerper

Janna van den Berg

Grafisch Ontwerper

The Bigger Office

Mijn ontwerpstudio is gevestigd in De Gruyter Fabriek  dé creatieve broedplaats van ‘s-Hertogenbosch. Een perfecte werkplek voor het creëren van samenwerking en het versterken van elkaars (creatieve) krachten.
:amvp/go is onderdeel van The Bigger Office, een netwerk van partners en professionals van merkstrategie en concept tot uitvoering. Naast onze werkruimte The Bigger Office delen we kennis, netwerk en inspiratie. Makkelijk opschalen, korte lijntjes, Optioneel full service bureau. 

Arthur&Brent

Marketing & communicatie strategen

Frank van Delft

Fotograaf

Live Impact

Event Marketing

The Bigger Office

Back to top
Instagram:
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.