Stads Bosch Beheer

Stads Bosch Beheer

Tekst: Marcel Ploegmakers, Arthur&Brent

 

En toen was er ineens Stads Bosch Beheer.

Den Bosch pakt de handschoen op om met elkaar de binnenstad te vergroenen. Aan ons de vraag om een campagne te ontwikkelen om ondernemers in de binnenstad aan te moedigen en te enthousiasmeren met groen aan de slag te gaan.

In opdracht van Den Bosch Partners hebben we een overkoepelend concept ontwikkeld: Stads Bosch Beheer. Het concept geeft ruimte om bestaande initiatieven een podium te geven en nieuwe aan te wakkeren. Zo creëren we een beweging voor en door inwoners, ondernemers en pandeigenaren in de binnenstad. Samen maken we de verandering. :amvp/go verzorgde de volledige visuele presentatie voor dit groene concept. Nieuw logo (binnen de huisstijlregels van het nieuwe merk Den Bosch) en alle middelen die hierbij nodig waren. Leaflet, flyers, complimentenbordjes, voor/na borden, overalls, socials…

De prints werden verzorgd door Kleefkracht. Zij printten rechtstreeks op Ecoplex, een formaldehyde-vrij multiplex van populierenhout. Duurzaam materiaal voor dit vergroeningsproject dus!

Met pop-up geveltuintjes zijn we daarna, onder leiding van groenexpert Romeo Sommers door de straten getrokken om ondernemers te laten zien wat groen kan doen.
___

Concept: Arthur&Brent
Print op hout: Kleefkracht

Fotografie: Mari Durieux en Ben Nienhuis

 

 

Date:
Back to top
Instagram:
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.